Description
KOMPOZYCJA
Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (minimum 25% wołowiny), cała kukurydza, pochodne pszenicy, słód jęczmienny, rośliny strączkowe (min. 4%), tłuszcz drobiowy, hydrolizat wątroby, witaminy i minerały.
DODATKI NA KG
Witaminy: Witamina A 8000 j.m., Witamina D3 950 j.m., Witamina E 65 mg. Pierwiastki śladowe: Żelazo (węglan żelaza II) 90 mg; jod (jodek potasu) 2mg; miedź (pięciowodny siarczan miedzi) 9 mg; Mangan (tlenek manganu) 35mg; cynk (tlenek cynku) 65mg; Selen (selenin sodu) 0,2 mg.
Dodatki technologiczne:
- przeciwutleniacze
Skład analityczny:
Białko surowe 20%
Włókno surowe 4%
Oleje i tłuszcze surowe 6%
Popiół surowy 8%
Wartość energetyczna (energia metaboliczna): 3420 kcal/kg